17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 06:45
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – in de ochtend kans op regen, later opklaringen

MEDEMBLIK – Het is bewolkt en vanuit het noorden trekken enkele buien over het land. Vanmiddag is het op een enkele bui na droog met wolkenvelden en zo nu en dan zon. Er steekt een onstuimige wind op en het wordt 9 graden.

Woensdag is er iets minder wind en met 7 graden ook iets frisser. Donderdag zwakt de wind verder af en draait dan ook van noord naar noordwest, het zelfde weerbeeld geldt ook voor de vrijdag. Op beide dagen is de kans dat wij de zon te zien krijgen vrijwel nihil.

Aankomend weekend neemt op zaterdag de kans op wat motregen toe, op zondag is het zo goed als droog en komt ook de zon van tijd tot tijd even om de hoek kijken. Al met al ds een niet winterse start van 2019 en de maand januari zal vrijwel zeker ook niet winters gaan verlopen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook