Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Zwaar bewolkt gedurende de dag.

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Vandaag trekt een gebied met (natte) sneeuw langzaam vanuit het zuiden over het land. Regionaal valt een paar centimeter en daardoor wordt het glad. Tijdens sneeuwval ligt de temperatuur rond het vriespunt. De sneeuw trekt vanavond naar het noorden weg. De middagtemperatuur blijft steken bij een frisse 2 graden en daalt in de nacht naar donderdag naar -1. De wind is zwak tot matig van kracht en waait uit het zuidoosten.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Donderdag is er nog steeds veel bewolking maar zo nu en dan zal toch ook de zon zich laten zien. Overdag wordt het 4 graden in de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar -1 en de wind is zwak tot matig van kracht en waait uit het zuiden.

Vrijdag is een kopie van donderdag maar met dit verschil dat de wind dan uit het oosten gaat waaien en matig van kracht is en het een stuk frisser gaat aanvoelen dan de 3 graden die het gaat worden in de middag.

In het weekend blijft het wisselvallig en is bij buien kans op winterse neerslag. De middagtemperatuur komt rond 4 graden uit en ’s nachts kan het licht vriezen. Er is vrij veel bewolking. Na het weekend houdt het licht wisselvallige weer aan. Wel neemt de kans op winterse neerslag af.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X