Jacco Spil: ‘Nu vol aan de bak met de verbouwing’

MEDEMBLIK – Het is een komen en gaan van mensen die de mensen van het Bakkerijmuseum in Medemblik feliciteren met de prachtige donatie van de BankGiro Loterij dinsdagavond. 250.000 euro om een droom waar te maken.

Het pand naast het Bakkerijmuseum was al met behulp van donaties aangekocht maar er resteerde nog een flink gat om ook de verbouwing te kunnen doen, dankzij deze donatie is dit gat tot op 150.000 euro gedempt en de verwachting is dat bij de aankomende veiling in Kasteel Radboud ook dit gat grotendeels gedicht gaat worden.

Jacco Spil had al wel een vermoeden dat er iets stond te gebeuren dinsdagmiddag, ‘er stond een rode stip op mijn naamkaartje en ineens stond Chantal Janzen naast mij en zag ik mij op een enorm doek verschijnen,’ vertelt Jacco Spil.

[signoff]

Reageren via facebook