14.8 C
Medemblik
31 mei 2020 04:16
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking maar het blijft droog

MEDEMBLIK – Vanochtend zal de zon veelvuldig te zien zijn maar tegen het einde van de ochtend zal de bewolking al gaan toenemen om later vanmiddag vrijwel geheel dicht te trekken. Gelukkig valt uit de aanwezige bewolking geen neerslag en met 8 graden is het warm voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het westen/zuidwesten en is vrij matig tot matig van kracht. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Woensdag is vrijwel wel een kopie van vandaag, zonnige momenten maar ook redelijk wat bewolking, met 9 graden is het iets warmer dan vandaag en de wind is ook iets meer aanwezig en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 3 graden.

Vanaf donderdag gaat de middagtemperatuur de dubbele cijfers in, donderdag 10 graden en de dagen daarna t/m zondag 11 graden en lokaal zelfs 12 graden. De wind draait wat meer naar het zuiden en voert warmere lucht aan maar ook wat meer bewolking waar uit een enkel drupje neerslag kan vallen maar veel zal dit niet zijn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook