Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook kans op een enkele bui

MEDEMBLIK – Vandaag schijnt de zon regelmatig maar er komen ook stapelwolken voor en uit deze wolken kan een spatje regen vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 16 á 17 graden bij een zwakke wind uit het noord/noordwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 9 graden.

Woensdag ook nog een kans op een enkel spatje regen bij een temperatuur van 17 á 18 graden, de wind draait van noordwest naar zuidwest en is matig 3Bft. Na woensdag krijgen wij een stabielere periode van rustig nazomer weer. De zon is frequent aanwezig en met een temperatuur van rond de 19 graden is het een stuk warmer dan de afgelopen week. De neerslag blijft ver bij ons vandaan omdat de wind doordraait naar het oosten tot zuidoosten.

Reageren via facebook