Medemblik Actueel.

Oud-wethouder Tigges en oud-raadslid Groot openen De Sociale Huiskamer. (Foto: aangeleverd)
Oud-wethouder Tigges en oud-raadslid Groot openen De Sociale Huiskamer. (Foto: aangeleverd)
Algemeen

Westfriese Uitdaging klaart project XL Andijk

ANDIJK – Stichting Wings of Change, gevestigd op een groot en groen landgoed, stelt vanaf heden haar deuren open van De Sociale Huiskamer. Deze biedt een laagdrempelige inloop met een gezellig samenzijn op het prachtige landgoed van Wings of Change aan de Schoolweg 4 in Andijk. De knusse huiskamer geeft ook de mensen zonder een zorgindicatie met een hulpvraag een plek om even uit de dagelijkse sleur te stappen.

Andijk heeft nu een ‘Sociale Huiskamer’

De huiskamer is ingericht en rolstoeltoegankelijk gemaakt mede door de Westfriese Uitdaging. Zij vond diverse bedrijven uit de regio die iets wilden doen voor Wings of Change. Onder andere de keukens, styling, inrichting, bestrating, elektrische installaties werden beschikbaar gesteld door West-Friese bedrijven. Mensen kunnen in De Sociale Huiskamer terecht voor een kop koffie, een praatje of deelnemen aan de activiteiten. Maar ook een rondje langs de roofvogelvolières van Wings of Change behoort tot de mogelijkheden.

De huiskamer gaat acht dagdelen per week open van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Geen vervoer? Mail of bel de stichting (minimaal een dag van tevoren). Wings of Change zorgt er dan voor dat iemand thuis wordt opgehaald (binnen een straal van tien kilometer vanaf de locatie in Andijk). De bus is helaas niet geschikt voor rolstoelvervoer.

Dit project ondersteunen? Word dan vrijwilliger of adopteer een stoel in de huiskamer. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.wingsofchange.nl. Mailen kan ook: info@wingsofchange.nl. Telefoon: 0228-222136.

Reageren via facebook