Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel wind gedurende de dag en de avond regen.

MEDEMBLIK – De dag start met in de ochtend nog een kans op wat lichte motregen maar de opklaringen zullen toch de overhand krijgen. Er staat veel wind die boven het open veld en boven water even stormachtig kan zijn. Aan het einde van de middag bereikt ons een nieuw regengebied en geaat het regenen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 á 10 graden en daalt in de nacht naar zaterdag naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Zaterdag gaat een stormachtige dag worden met zware windstoten tot 85km/u boven het open veld en boven het water. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden en daalt naar 4 graden in de nacht naar zondag.

Zondag wordt een regenachtige dag al start de ochtend nog redelijk maar al snel komt er een gebied met regen onze regio binnen. Overdag wordt het 7 graden en in de nacht naar maandag daalt het kwik naar 3 graden.

Na het weekend klaart het op en raken wij de buien kwijt. Er is wat meer ruimte voor de zon en de middagtemperatuur schommelt zo rond de 9 graden overdag en 4 graden in de nachten.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X