Meespelen in ‘De Slet van 6VWO’ dan heb JIJ nu de kans

MEDEMBLIK – Stepping Stone Producties is bezig met het derde seizoen van de spannende serie ‘De Slet van 6VWO’. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar jongeren tussen de 14 en 18 jaar die het leuk zouden vinden om te komen figureren.

Een groot deel van de serie zal opgenomen worden op het Atlas College in Medemblik; dit is de school waar de serie zich afspeelt. Deze opnames vinden op 17, 18, 19, 20 en 21 februari (in de voorjaarsvakantie) plaats. Concrete tijden hiervoor zijn nog niet bekend, maar de opnames zijn overdag. Ook zou je als figurant kunnen komen op het feest dat een van de hoofdpersonages bij haar thuis zal geven, dit zal in Hilversum gefilmd worden. Je zal dan een van de feestende jongeren zijn die op het feest aanwezig zijn. De opnames hiervoor zullen plaats vinden op 24 februari tussen 16:00 uur en 01:30 uur. Alle tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden!

Lijkt het je nou leuk? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar sabine.karreman@steppingstone.nl – en wie weet zie je jezelf terug in de serie!

Stuur in de mail:

  • Je naam;
  • Leeftijd;
  • Telefoonnummer;
  • Woonplaats;
  • De dagen waarop je beschikbaar bent/locatie waar je kunt komen figureren;
  • Twee recente foto’s.

Voor degenen die meerdere dagen komen figureren hebben we een leuk cadeautje! Belangrijk is dat wij aanmeldingen graag vóór donderdag 14 februari binnen krijgen, zodat we goed overzicht hebben van de geïnteresseerden.

Geef je snel op en wie weet zien we je terug tijdens de opnames!

[signoff]

Reageren via facebook