Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – in de ochtend lichte regen en veel wind tot de avond.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met in de ochtend nog wat regen maar in de loop van de middag trekt de regen weg en kan de zon zelfs even tevoorschijn komen. DE middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een vrij krachtige tot krachtige wind waarbij windstoten tot 75km/u niet zijn uitgesloten, dit is dan vooral het geval boven open veld en boven water en aan de kust. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Ook vrijdag wordt een vrij onstabiele dag met overdag veel wind uit het zuiden/zuidwesten een middagtemepratuur van rond de 9 á 10 graden en toenemende kans op een bui en vooral vrijdagavond meer kans op neerslag.

Ook het weekend zal niet droog verlopen en met 8 á 9 graden op zaterdag en 7 á 8 graden op zondag is het vrij warm voor de tijd van het jaar. De wind is op zaterdag krachtig tot hard en waait uit het zuidwesten op zondag zwakt de wind af naar matig en blijft uit het zuidwesten waaien.

Voor de liefhebbers van sneeuw en ijs zit er maar 1 ding op, richting de Alpen vertrekken waar nog een dik pak sneeuw aanwezig is, bij ons is de winter ver weg en er is ook voor de rest van de maand februari nog geen zicht of de winter terugkomt.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X