Terugroepactie Lidl diepvries Ocean Sea vis

ANDIJK – Wie pangasiusfilet van het merk Ocean Sea in huis heeft gehaald, doet er goed aan dit diepvriesproduct terug te brengen naar de winkel. Die oproep doen supermarktketen Lidl en de Nederlandse Vis Unie afgelopen vrijdag.

Het gaat om de soorten Limoen & Koriander en Mosterd & Dille, allebei in een verpakking van 300 gram. De producten zijn verkeerd geëtiketteerd: de verpakking vermeldt foutieve ingrediënten en allergenen.

Mensen die overgevoelig zijn voor de allergenen tarwe, soja en mosterd wordt dringend verzocht de vis niet te eten. Klanten krijgen het aankoopbedrag terug.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.