Medemblik Actueel.

Met de bus vanuit Medemblik naar de kippebillenparty
Met de bus vanuit Medemblik naar de kippebillenparty
Algemeen

Met de bus naar de kippebillenparty 2018

MEDEMBLIK – Kippebillen Strandparty staat al jaren bekend als het gezelligste strandfeest van Westfriesland! Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op: zaterdag 30 juni 2018, vanaf 20.00 uur. Ook dit jaar rijden er weer bussen tussen Kippebillen Strandparty en diverse dorpen in Westfriesland. Traditiegetrouw rijden de bussen binnen de gemeente Medemblik vanuit Wervershoof en Nibbixwoud. Voor het eerst is Andijk (Dorpshuis Centrum) ook toegevoegd aan de busroutes.

Kippebillenparty al 40 jaar strandfeest

Met de vaste ingrediënten creëert Kippebillen Strandparty al meer dan 40 jaar voor jong en oud een muzikaal strandfeest. Dit jaar is er livemuziek van coverband 8-PM, een enthousiaste jonge band met een herkenbaar en swingend repertoire. Tevens zal DJ Dolphin zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.

Het evenement vindt wederom plaats nabij de Vluchthaven van Wijdenes, prachtig gelegen aan het IJsselmeer. Zoals altijd is er weer een groot en gezellig kampvuur. Ook is er een grote bar waar de vele vrijwilligers graag een drankje inschenken. En uiteraard liggen de traditionele ‘kippebillen’ ook weer op de barbecue!

Door de inzet van alle vrijwilligers en sponsoren is Kippenbillen Strandparty in 2018 ook weer voor jong en oud gratis toegankelijk. Om het feestgangers vanuit de hele regio makkelijk te maken rijden er diverse bussen van en naar de Vluchthaven in Wijdenes.

Check de Facebookpagina van Kippebillen Strandparty of www.kippebillen.nl voor meer informatie en de actuele busroutes!

Foto: Kippebillen Strandparty 2017
Foto: Kippebillen Strandparty 2017

Reageren via facebook