Familieconcert Het Zwanenmeer Wognum

WOGNUM – Het Zwanenmeer is een muzikaal sprookje, gemaakt door de Russische componist Tsaikovsky. De jonge prins Siegfried wordt verliefd op de beeldschone Odette, die helaas is betoverd door de boze tovenaar Roodbaard. Daardoor verandert zij elke dag in een zwaan. Uiteindelijk verslaat Siegfried Roodbaard in een gevecht en maakt de betovering ongedaan. Natuurlijk gaat hij daarna met Odette trouwen, en leven zij nog lang en gelukkig.

Het stuk wordt uitgevoerd door fluit, klarinet, trompet, hoorn, saxofoon, viool, keyboard, cello, slagwerk, hobo, gitaar en piano, plus een verteller. De muzikanten zijn allemaal muziekdocent bij de muziekschool.

Het concert duurt ongeveer 40 minuten. Na afloop is er gelegenheid om de instrumenten uit te proberen en vragen te stellen aan de muzikanten!

  • Zondag 8 april, 14.30 uur, Hervormde Kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum.
  • Toegang gratis.

Reageren via facebook