Medemblik Actueel.

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Pall Medistad Medemblik

MEDEMBLIK – Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat bezoekt op 15 februari Pall Medistad in Medemblik. In gezelschap van Dennis Heijen (CDA NH lijsttrekker PS2019), Frank Frowijn (CDA lijsttrekker HHNK Waterschap) en een 20-tal CDA’ers uit West-Friesland wordt zij ontvangen door  Robert Beuker (Global director Product Engineering) en Michael Duivenvoorden (Maintenance & Facility Manager). Ook de regionale kandidaten van de kieslijst Provinciale Staten Noord-Holland zijn aanwezig;  Diana Dekker (Zwaag) en Simon Dijk (Enkhuizen). 

Bij Pall Medistad werken meer dan 300 mensen en dit bedrijf is de grootste werkgever in Medemblik. Pall Medistad is al meer dan 40 jaar toonaangevend ontwikkelaar en producent van producten voor eenmalig gebruik voor de medische en biotechnologische industrie. Michael Duivenvoorden: “Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als dynamisch, betrokken, enthousiast en gedreven”. Bart Goossens (Site-leader en Director Operations Pall) vult aan: “Onze klanten zijn wereldwijd opererende farmaceutische bedrijven, die wij helpen om de productie van medicijnen en vaccins efficiënter en dus kosten effectiever te kunnen laten verlopen. Wij lopen voorop in technieken als Lean en Kaizen, methodes om continue ons productieproces te verbeteren.”

Mona Keijzer: “Ik zie er naar uit om opnieuw een bezoek te brengen aan West-Friesland. Ik wil graag samen met bedrijven ons goede ondernemersklimaat verder versterken. Dat is mijn inzet. Bedrijven groot of klein, al hier gevestigd of net gestart, van familiebedrijf tot multinational: ze kunnen allemaal bijdragen aan ontwikkelingen die de wereld vooruit helpen en zorgen voor banen en welvaart in Nederland. Pall is een uniek bedrijf dat belangrijke producten fabriceert die worden ingezet voor bijvoorbeeld vaccins en medicijnen”.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook