Dood 18-jarige Zilco komt keihard aan in Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Het nieuws dat de 18-jarige Zilco uit Nieuwe Niedorp bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen is bij de Niedorpers hard aangekomen maar bij de vriendenkring van Zilco is het verdriet niet te meten, kapot zijn ze er van.

Zondagochtend vroeg raakte de auto op de Broerdijk bij Oostwoud van de weg en belande op zijn dak in de sloot, zijn zus(19) zij reed, kon uit de auto komen maar Zilco niet. Ze heeft direct 112 gebeld en binnen enkele minuten waren er al de eerste hulpverleners te plaatse die Zilco uit de auto hebben gehaald en direct de reanimatie zijn gestart. Het ingevlogen traumateam heeft daarna de reanimatie overgenomen maar hulp mocht toen al niet meer baten. Onderweg naar het ziekenhuis is Zilco overleden.

Vaker misgegaan

De Broerdijk staat niet echt bekend als een levensgevaarlijke weg maar in het donker en zeker als het heeft geregend of het vriest kan de Broerdijk een gevaarlijke weg worden. De maximale snelheid die men daar mag rijden is 60km/u maar vaak rijdt men er vele malen sneller vertellen omwonenden van de Broerdijk aan onze verslaggever.

[signoff]

Reageren via facebook