9.9 C
Medemblik
27 oktober 2020 00:54
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Kraanwaterdag Medemblik van start, een week lang aandacht voor gezonde jeugd in Medemblik

MEDEMBLIK – Woensdagochtend 23 september is de ‘Week voor de gezonde jeugd’ editie Medemblik officieel geopend.  Druppie – de mascotte van de Week voor de Gezonde Jeugd – bracht samen met wethouder Joset Fit een bezoek aan de deelnemende scholen. Iedere leerling kreeg een appel en kon met Druppie op de foto.

De Week voor de gezonde jeugd is een initiatief van JOGG(Jongeren Op Gezond Gewicht) Medemblik om extra activiteiten te organiseren om de jeugd op een leuke manier gezonde keuzes te laten maken. De week loopt van woensdag 23 september (Nationale Kraanwaterdag) tot en met dinsdag 29 september.

Op de laatste dag verzorgt BN’er Juvat Westendorp clinics voor de winnende klassen van de ‘plog’-campagne. De week zit vol met leuke activiteiten voor kinderen. Ook de ouders worden niet vergeten. Zij kunnen een online slaapwebinar volgen over het belang van slapen voor hun kinderen.

Reageren via facebook