3.6 C
Medemblik
18 januari 2021 02:04
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonneschijn maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – De liefhebbers van sneeuwpoppen bouwen, sleetje rijden en schaatsen kunnen dit de aankomende weken wel gaan vergeten, de winter trekt zich terug en maakt plaats voor de herfst met de daarbij passende temperaturen. Vandaag draait de wind naar het noordwesten en krijgen wij naast wat zonneschijn ook te maken met bewolking waaruit soms een enkel spatje regen kan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en daalt in de nacht naar maandag naar 1 graad boven het vriespunt.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Maandag is het wisselvallig, wolken en zon wisselen elkaar af en er kan wat lichte neerslag vallen, de zuid/zuidwestelijke wind trekt aan naar matig tot vrij krachtig en vooral maandagavond kan de wind even flink aantrekken. Overdag 5 graden en in de nacht naar dinsdag dalend naar 4 graden.

Na maandag gaat de temperatuur flink omhoog, 8 graden op dinsdag tot 9 á 10 graden op de dagen daarna, ook de nachttemperaturen gaan een stuk omhoog naar 5 á 6 graden. De wind blijft uit de zuidwesthoek waaien en is overwegend matig tot vrij krachtig.

[signoff]

Reageren via facebook