Medemblik Actueel.

Algemeen Voetbal

Wanbetalers FC Medemblik niet langer speelgerechtigd

MEDEMBLIK – Het is een jaarlijks terugkomend dingetje bij FC Medemblik, wel voetballen maar niet de contributie voldoen of niet volledig voldoen. Het bestuur van FC Medemblik geeft wanbetalers binnenkort nog 1x een herinnering om te betalen, doen ze dit niet dan zullen ze tijdelijk niet speelgerechtigd zijn.

Om wat voor bedrag het gaat dat nog open staat wil het bestuur geen mededelingen doen ook niet over het aantal leden dat de contributie niet of nog maar deels heeft betaald.  Voor mensen die door financiële problemen hun kind(eren) niet kunnen laten voetballen kunnen altijd aankloppen bij Stichting Leergeld.

Hogere kantineprijzen

Ook laat het bestuur weten dat door de verhoging van het BTW-tarief ook de prijzen in de kantine zijn gestegen. De prijs van koffie stijgt naar € 1,20 terwijl de frisdranken uit losse flesjes en blikjes naar € 2,00 gaan. Dat is dus voor onder andere: AA drink, Appelsap, Chocomelk, Fristi en Ice Tea. De prijzen voor “normale” frisdrank zoals cola, sinas etc. blijven gelijk net als de prijzen in de keuken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook