Medemblik Actueel.

Voetbal

FC Medemblik start tweede helft voetbalseizoen met een monsterscore

MEDEMBLIK – FC Medemblik 1 is de tweede helft van de competitie sterk begonnen. De Koog 1 werd na een 1-0 ruststand met maar liefst 8-0 terug naar Texel gestuurd. In de eerste helft waren de teams nog redelijk aan elkaar gewaagd en het duurde tot de 30e minuut alvorens FC Medemblik uit het niets via Robert Zwaan een 1-0 voorsprong nam. Dat de rust met 1-0 gehaald werd was mede te danken aan doelman Jason van der Slot die een uitstekende wedstrijd speelde.

In de tweede helft ging De Koog op zoek naar de gelijkmaker maar een gekraakt schot van Martijn Loos betekende na 10 minuten de 2-0. Vervolgens kreeg De Koog een uitgelezen mogelijkheid op de aansluitingstreffer maar Jason van der Slot  bleek wederom niet te passeren. Hij stopte de gegeven strafschop. Dit bleek het kantelpunt in de wedstrijd. FC Medemblik mocht vrijuit voetbalen en combineren en liep moeiteloos uit naar de – enigszins geflatteerde – monsterscore. Patrick Barendse (2x), Joey Barendse (2x), Mitch Olthof en nogmaals Robert Zwaan zorgden voor de uiteindelijke 8-0 eindstand.

Volgende week speelt FC Medemblik 1 in Julianadorp tegen JVC 1.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X