Medemblik Actueel.

Archief foto
Schaatsen & skeeleren

Pim Schipper klaar voor het NK Sprint

MEDEMBLIK – Hij moet nog wachten tot aankomend weekend maar dan breekt voor Pim Schipper weer een spannend weekend aan. Tijdens trainingswedstrijden in Thialf Heerenveen verbeterde de schaatser uit Medemblik zijn persoonlijk record op de 500 meter naar 35.07 seconden

Op de afstand die hem nog beter ligt, de 1000 meter wist Pim in 1.09.60 te eindigen wat een scherpe tijd is voor Pim Schipper en goed voor de snelste tijd van  het weekend. De nummer 2, Serge Yoro, moest bijna 2 seconden toegeven op Schipper.

Op de 500 meter moest Pim Schipper Dai Dai Ntab, en de gebroeders Mulder voorlaten gaan maar zijn 35.07 was goed genoeg voor de vierde plaats.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp