Medemblik Actueel.

Popkoor Equality (Foto: Fotografie-RG)

Popkoor EQuality neemt afscheid van dirigent Dick Opdam en pianiste Anneke Brakeboer

MEDEMBLIK – De leden van Popkoor EQuality nemen op zaterdagavond 4 november en zondagmiddag 5 november met een prachtig concert afscheid van hun dirigent en muzikaal leider Dick Opdam en van pianiste Anneke Brakeboer.

Na jarenlang de enthousiaste en altijd weer inspirerende motoren te zijn geweest van het koor slaan zij een andere weg in. Dat dit nooit ‘uit het oog uit het hart’ zal betekenen, dát moge duidelijk zijn. Want mensen die zich vele jaren lang, Dick zelfs meer dan 40 jaar, zó met alles wat ze in zich hebben inzetten voor een vereniging, die moet je op handen dragen en dat zullen de EQuality-ers dan ook zeker blijven doen.

EQuality zet een optreden vol muzikaal entertainment neer met ongeveer twintig liedjes die door Dick en Anneke zelf zijn uitgekozen. Natuurlijk hadden ze nog veel meer favorieten maar de leden moesten een keuze maken. ,,We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als de leden en het combo en horen dat dan ook graag van u na afloop van één van de concerten,” aldus de organisatie.
De kaarten zijn binnenkort voor 7,50 euro te koop bij Bakkerij Raat in de Nieuwstraat en bij Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik.

Reageren via facebook