Marryelle Deen wint ‘De Stem van Noord-Holland’

Andijk – Marryelle Deen uit Andijk is zondag 24 april is de winnaar van ‘De stem van Noord-Holland’ geworden met het lied ‘A night like this’. Deze publiekswedstrijd vond plaats tijdens de voorjaarsconcerten van het NHOO in schouwburg Het Park in Hoorn.

Er waren drie concerten dus ook drie momenten om een keer de stem van het publiek te winnen. Bij het eerste concert had Marryelle Deen de meeste punten, maar bij het tweede concert was dat Wieger de Boer.

Na het derde concert – 24 april – werden alle punten van de drie concerten bij elkaar opgeteld en werd Marryelle Deen de uiteindelijke winnaar!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.