Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Sneeuw (1 tot 3 cm) vanaf de middag, houdt aan tot de avond.

MEDEMBLIK – De dag start een stukje minder fris dan afgelopen nacht toen de temperaturen lokaal tot -6 graden daalden, nu moeten wij het doen met maximaal -1 omdat de bewolking al vroeg deze nacht onze regio binnentrok. Uit deze bewolking gaat in de loop van de ochtend al de eerste vlokjes sneeuw vallen. Dit houdt aan tot in de middag waarna de sneeuw overgaat in (mot)regen. De middagtemperatuur ligt rond de 2 graden maar tijdens een sneeuwbui daalt deze tot op het vriespunt en kan het glad worden. De wind is matig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar net onder het vriespunt. 

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Woensdag is er weer wat meer ruimte voor de zon en is et ook vrijwel gedaan met de korte winterse periode. Overdag 3 graden in de nacht naar donderdag nog een graadje vorst bij een zwakke wind uit het zuidoosten.

Na woensdag gaat de tempeatuur weer omhoog richting de 5 graden overdag en rond de 1 á 2 graden in de nachten. het was dus een kort bezoek van Koning Winter aan onze regio.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp