Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wolkenvelden met kans op een spatje regen

MEDEMBLIK – De dag start bewolkt en uit deze bewolking kan lokaal wat lichte neerslag vallen, soms breekt deze bewolking en dan krijgen wij ook de zon te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een vrij matige wind uit het noordwesten en daalt naar 6 graden in de nacht naar woensdag.

Woensdag is een copy van vandaag, bewolking en zonnige perioden lossen elkaar af, overdag 11 graden en in de nacht dalend naar 6 graden bij een meest matige wind uit het westen/noordwesten. Woensdag, donderdag en vrijdag zijn prachtige lentedagen, met veel zon en temperaturen zo rond de 15 graden in de middag en dalend naar 6 graden in de nachten. Vooral vrijdag gaat een zonnige dag worden. De wind waait op donderdag nog uit het noordwesten en is zwak van kracht, op vrijdag draait deze naar het zuidwesten en is zwak tot matig van kracht.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag bewolking en zon en overdag 14 graden, zondag draait de wind naar het noorden en dan komt de temperatuur amper aan de 10 graden maar is het wel zonnig.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook