Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, later meer opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag is het vrijwel droog met in de loop van de dag meer zonneschijn. De temperatuur stijgt naar circa 19 graden. De wind is zuidwestelijk en vrij krachtig tot krachtig.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Medemblik, met vannacht nog wel kans op motregen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 18 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en blijft het zo goed als droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 16 °C overdag en 10 °C ’s nachts. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4.

Reageren via facebook