21.5 C
Medemblik
13 augustus 2020 08:08
Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media

Kom schatgraven in de Sint Pieter! in Medemblik

MEDEMBLIK – Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk liggen er wellicht weer schatten op u te wachten op de rommelmarkt van Medemalaca Vocali. Een rommelmarkt betekent altijd weer neuzen tussen oude boeken, serviezen, cd’s, langspeelplaten, speelgoed en wat al niet meer. Hoe vaak hoor je niet: “voor een paar Euro gekocht op een rommelmarkt…” En wie weet, zit straks uw gouden aankoop daar ook bij!

Maar de rommelmarkt van ons geweldige koor, dat dit jaar ook nog eens het 35-jarig bestaan zal vieren met een groot concert, is zoveel meer. Behalve geweldige koopjes, ruime keus (voor elk wat wils)  is er ook  gezelligheid; daarvoor ga je naar Sint-Pieter.

Om 10.00 uur gaat de deur open en om 12.30 uur gaat hij dicht. Mocht u spullen voor de verkoop willen brengen, dan kan dat op vrijdag 1 februari tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Of u kunt telefonisch contact opnemen met  J. Burghout, 0227 – 544928 of 06 – 34918638.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?