14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 06:00
Medemblik Actueel.

Prins Laurentius bij het Prinsenbord . (foto aangeleverd)

Carnaval in Wognum kan beginnen, Prins Laurentius is geïnstalleerd..

WOGNUM – Al scheelde het maar weinig en de installatieavond kon niet doorgaan, Prins Laurentius bleek spoorloos te zijn. Maar gelukkig kon via een enorme omweg Prins Laurentius toch nog op tijd naar Wognum worden gebracht om afgelopen r januari te worden geïnstalleerd.

Tijdens de druk bezochte installatieavond was er voor het publiek meer dan genoeg om van te genieten, de Dansmariekes zwaaiden hun beste beentje hoog op, het Hofkapel zorgde voor de muzikale noot en DML zorgde ervoor dat tot in de kleine uurtjes de voetjes van de vloer konden gaan. Natuurlijk liet het goudgele sap zich ook deze avond goed smaken.

Als afsluiter van de installatieavond werd een dag later het ‘Prinsenbord’ in de tuin van Prins Laurentius geplaatst zodat iedereen weet dat daar Prins Laurentius woont.

Alaaf Alaaf Alaaf

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook