Medemblik Actueel.

Algemeen

In 2019 betaalt u gemiddeld 600 euro meer aan vaste lasten

MEDEMBLIK – Gemiddeld gaat u dit jaar 10% meer betalen voor verzekeringen, energie, internet en televisie terwijl de gemiddelde salarisstijging maar 3% betreft. Vergelijkingswebsite Pricewise heeft onderzoek gedaan naar hoeveel een huishouding bestaande uit 2 volwassenen en 1 kind in 2019 meer voor de vaste lasten gaat betalen. Een alleenstaande gaat per jaar ± 400 euro meer betalen.

Hier bovenop komen nog de prijsstijgingen van huur, aanvullende zorgverzekeringen, hypotheken en de dagelijkse boodschappen die het BTW-tarief van 6 naar 9% zagen stijgen.

Pricewise laat weten dat er veel meer ‘overstappers’ zijn naar andere energieleveranciers, internetaanbieders en zorgverzekeraars dan in 2017/2018.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook