Tagliatelle met stoofvlees

Tagliatelle met stoofvlees

Tagliatelle met stoofvlees Tagliatelle met stoofvlees Het recept uitprinten
Aantal personen: 4 Prep Time:
Nutrition facts: 696 calories 40 gram fat

Ingrediënten

 • 2 uien
 • 4 teentjes knoflook
 • 3 vleestomaten
 • 10 zongedroogde tomaten op olie
 • 750 g Ierse runderriblappen
 • olijfolie
 • 2 el Italiaanse kruiden
 • 4 el kappertjes op zuur
 • 300 g tagliatelle
 • 25 g geschaafde
 • Parmezaanse kaas

Instructies

Pel en snipper de uien en knoflook. Snijd de vleestomaten en zongedroogde tomaten in
stukjes. Snijd het vlees in heel kleine blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met wat peper en zout. Verhit 3 el olijfolie in een diepe braadpan en bak hierin het vlees op een matig vuur rondom lichtbruin. Bak de ui 3 minuten mee. Roer de knoflook, vleestomaten, de helft van de zongedroogde tomaten, de Italiaanse kruiden en de helft van de kappertjes erdoor. Voeg ¼ l heet water toe, breng al roerende tegen de kook aan en stoof het vlees op het allerlaagste vuur (liefst op een vlamverdeler) in 2-3 uur gaar. Kook als het vlees gaar is de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Verdeel de tagliatelle over 4 diepe borden. Schep het stoofvlees erover en bestrooi met de rest van de gedroogde tomaten, kappertjes en kaas. Lekker met een witlofsalade

Reageren via facebook