Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As
Brandweer

Brand woning Hazewaal Medemblik

MEDEMBLIK – De brandweer van Medemblik is samen met een ladderwagen hoogwerker van de brandweer uit Enkhuizen met spoed uitgerukt naar een brand in een schoorsteen van een woning aan de Hazewaal in Medemblik.

De brandweer vraagt kijkers naar de brand om afstand te houden en de hulpdiensten niet in de weg te lopen.

Update: Het bleek te gaan om een klein brandje in de schoorsteen, door snel te handelen wist de brandweer de brand snel te blussen, mede dankzij de inzet van de brandweer uit Enkhuizen die met de ladderwagen  hoogwerker ter plaatse kwam.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook