Veel schade na aanrijding N239 Twisk

TWISK – Dinsdagochtend 8 januari rond 08.30 uur zijn drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Dijkweg (N239) in Lambertschaag. Het verkeersongeluk gebeurde voor de stoplichten naar de Agriport in Middenmeer.

Hulpdiensten
Politie, ambulancedienst en een weginspecteur werden met spoed gealarmeerd voor de aanrijding. De drie bestuurders werden ter plaatse door de ambulancedienst behandeld zo laat een politiewoordvoerder weten. Verkeer nabij de kruising ondervond enige hinder van het ongeval.

Veel schade
Diverse auto’s raakte zwaar beschadigd en moesten afgesleept worden door een berger. Dinsdagochtend ging het ook mis in Hoorn. Daar vond een aanrijding plaats op de Rijnweg in Hoorn. Hulpdiensten kwamen ter plaatse maar gelukkig bleef het bij alleen blikschade.

[signoff]

Reageren via facebook