Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Lissane Buurman wint massasprint KPN Marathon Regiotop

WERVERSHOOF – Lissane Buurman heeft bij de Regiotop Dames in een zeer spannende eindstrijd de zege op het ijs van de schaatsbaan in Breda op haar naam weten te schrijven.  De finale ging tussen Buurman, Van den Bos en Roos Markus. De  nr. 1 in het tussenklassement Evelien Vijn uit Wieringerwerf was er deze keer niet bij.

Door het ontbreken van Evelien Vijn is van den Bos nu de nieuwe lijstaanvoerster voor Lisanne Buurman op plaats 2 en Evelien Vijn op plaats 3.  Op 12 januari wordt in het Thialf IJsstadion de finale bij de Regiotop dames verreden en zijn er dus nog diverse kanshebsters op de overwinning.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp