Medemblik Actueel.

Het heerlijke kerstmenu

Westfriesgasthuis trakteert patiënten op een heerlijk kerstdiner

HOORN – De personeelskamer van het WFG was zaterdagavond omgetoverd tot een kerstrestaurant waar de patiënten die elk een familielid mochten uitnodigen bij het diner, die door het personeel van het WFG werd geserveerd.

Tussen de patiënten ook Mevrouw Prins uit Medemblik die samen met haar kleindochter genoten van een heerlijke kerstmaaltijd bestaande uit een voorgerecht van wildmousse, bietenballetjes, gerookte eendenborst en een frisse salade met truffelmayonaise.

Maar ook het hoofdgerecht van kalfssukade met paddenstoelenroomsaus, aardappeltaartje en gemengde groenten ging er in als koek. Het nagerecht was een Grand dessert.

Mevrouw Prins liet weten het enorm te hebben gewaardeerd dat het ziekenhuis dit heeft gedaan voor de patiënten. In het ziekenhuis liggen met deze dagen is sowieso al geen pretje dus dit kwam als een zeer welkome verrassing.

Het Kerstdiner werd aangeboden door de Vrienden van het Westfriesgasthuis, Bakkerij Otten, Jamin Hoorn, het bezoekersrestaurant ‘Boetje, GOM Zorg en Handelshuis Atlantis.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook