Medemblik Actueel.

Voetbal

Attractieve deelnemersveld voor 37ste editie Nieuweboer Kersttoernooi

WERVERSHOOF – ZVV Architectenburo Bob Nieuweboer heeft voor de 37e editie van het traditionele zaalvoetbaltoernooi op tweede kerstdag, 26 december, wederom een goed deelnemersveld vastgelegd. Met negen deelnemende ploegen uit West-Friesland en als tiende team Zeemacht uit Den Helder, kijkt de organisatie uit naar het toernooi in Sporthal de Dars in Wervershoof

Met Zeemacht uit Den Helder, Veerhuys en Blue Striker uit Hoorn zijn een aantal spelers die normaal in de top van het zaalvoetbal uitkomen, aanwezig. Na een aantal jaren van afwezigheid is dit jaar Wognum Nicols, een van de koplopers in de hoofdklasse, weer aanwezig. Naast deze teams is er een aantal selectieteams. Zoals afgelopen jaren komt ook dit jaar de voormalige coach van Andijk, Ted Broedersz, met een team onder de naam ‘Alles over links’ met alleen maar linkspoten richting Wervershoof.

In de wandelgangen wordt gezegd dat er bij dit team een verrassende speler aanwezig zal zijn. Net als de laatste jaren halen de spelers van Nieuweboer H1 van drie jaar geleden de zaalschoenen van zolder om aan te treden onder de naam ‘Old Bobbies’. Wervershoof heeft nog meer talentvolle zaalvoetballers. Deze treden op het toernooi aan onder de naam van hun tweede huiskamer, FC Beer. Met al deze ploegen wilde een van de jaarlijkse sponsoren van het toernooi niet achterblijven. Zodoende hebben Ko Boos en Paul Ruiter onder de naam Groot/Nieuweboer een selectieteam uit West-Friesland samengesteld. Onder anderen Patrick Schooneman, Stefan Schipper en Nick de Wit geven acte de présence in de mooie oranje tenues. Het deelnemersveld bestaat met het uit Hem komende Alpha Tours uit in totaal tien ploegen.

De aftrap van het toernooi is rond de klok van 10.00 uur. De wedstrijden duren twintig minuten en staan onder leiding van zes KNVB-scheidsrechters. De finaleronde begint om 13.30 uur en wanneer de klok 16.00 uur slaat, is de aftrap van de finale om de Architectenburo Bob Nieuweboer-wisselbeker. In de tennishal zijn twee velden uitgezet, waarvan één met boarding voor de jongste jeugd. In de loop van de middag spelen de andere jeugdploegen en een aantal damesploegen een toernooi. ZVV Architectenburo Bob Nieuweboer nodigt iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan de Dars, om de zaalvoetbalspelers van nu én de toekomst te zien schitteren.

Meer informatie: www.nieuweboerkersttoernooi.nl. De entree is gratis.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook