12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:47
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing Oosthuizen 1 – Strandvogels 1

Onderdijk – Het bekeravontuur van Strandvogels zit er op na de nederlaag tegen De Merino’s. Ondanks de 4-0 nederlaag kan Strandvogels terugkijken op een prima prestatie en ook op een prachtig bekerseizoen. Maar dat is geweest, vanaf nu is het alleen nog competitie dat telt. Strandvogels moet de 6-2 overwinning tegen FC Medemblik een goed vervolg zien te geven tegen Oosthuizen.

Als Strandvogels dit seizoen nog om de prijzen mee wil doen, dan is het wel zaak punten te blijven verzamelen. De achterstand op de koplopers VVS ’46 en Hauwert ’65 is slechts 5 punten. Dan mag je tegen de nummer laatst zeker geen punten verspelen, maar vreemd genoeg zijn dat vaak wel de lastigste wedstrijden voor Strandvogels. We zullen zondag op Sportcomplex “De Watering” zien of het Strandvogels lukt Oosthuizen van zich af te schudden. Let op; de wedstrijd begint om 14.30 uur!

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?