Weerbericht Medemblik: vrieskou, en vanavond mogelijk sneeuw

MEDEMBLIK – Vandaag is de koudste dag van deze week, de temperatuur heeft moeite om boven het vriespunt uit te komen, de middagtemperatuur schommelt zo rond de 1 á 2 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het oosten waardoor het een stuk kouder gaat aanvoelen. In de nacht naar zondag daalt het kwik vanwege de vele bewolking maar amper. Overdag zal de zon regelmatig even te zien zijn maar tegen het einde van de middag trekt de lucht dicht en komt er vanuit het zuiden een front met regen én mogelijk ook sneeuw onze kant op zetten. ’s nachts gaat het vooral regenen dus hou rekening met de gladheid.

Zondag overdag 6 graden door de naar het zuiden gedraaide wind die warmere maar ook vochtige lucht met zich meeneemt. De zon krijgen wij wel te zien maar de bewolking zal toch overheersend zijn zondag.

Na zondag gaat de temperatuur nog verder omhoog richting, 7 graden op maandag en dinsdag, 8 graden op woensdag. De nachttemperaturen dalen niet verder dan rond de 5 graden waardoor wij de nachtvorst kwijt zijn. Donderdag is het vrijwel de gehele dag bewolkt en niet veel warmer dan een graad of 8, de dagen daarna komen de buien terug en loopt de temperatuur op richting de 10 graden op zondag en maandag.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook