Medemblik Actueel.

Politiek

PW2010 introduceert ‘vergaderen 2.0’ zij komen naar u toe.

MEDEMBLIK – De leden van PW2010 lopen al tijdens met het plannetje rond om niet meer op 1 vaste locatie de fractievergaderingen te houden maar naar de mensen toe te komen om zo nog meer midden in de samenleving te kunnen staan. En dit gaat vanaf begin 2019 dan ook beginnen.

Anneke van der Geest, fractievoorzitter van PW2010 zegt tegen Medemblik Actueel: ,,Al langere tijd hebben wij eraan gedacht om op locatie te gaan vergaderen. Wij hebben gemerkt dat er veel onder de inwoners leeft en dat het niet gemakkelijk is om ideeën, wensen en zorgen over allerlei onderwerpen te verzamelen en zo mogelijk in beleid om te zetten.

Tijdens deze fractievergaderingen kunnen mensen dan naar de vergadering komen en vragen stellen aan de fractie- en commissieleden van PW201. ,,Het fractieberaad is voortaan op locatie en start met een inloop van een half uur, waarin inwoners allerlei zaken aan de orde kunnen stellen. Daarna worden de agendapunten van de commissie/ raadsvergadering besproken. Omdat wij zo ruim van te voren de agendapunten nog niet kennen, zijn het of algemene zaken die iedereen aangaan of specifieke, die in een of meer andere kernen spelen,” zegt Anneke van der Geest.

De primeur is voor Abbekerk en Lambertschaag, op maandag 7 januari 2019 om 19.30 uur zal daar de fractievergadering van PW2010 gaan plaatsvinden. U bent van harte welkom.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook