22 C
Medemblik
9 augustus 2020 05:16
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – buien, later ook opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend hebben wij nog te maken met soms flink omstuimig weer waarbij regelmatig buien vallen die soms gepaard kunnen gaan met een klap onweer en hagel. In de loop van de middag trekt de buienlijn weg en komen er opklaringen voor terug en zien wij ook soms de zon tevoorschijn komen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 9 brij een noordwestelijke wind die in de ochtend krachtig tot hard is en in de middag afzwakt naar matig tot vrij krachtig. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 6 graden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Maandag en dinsdag zijn vrijwel droge dagen maar door de gesloten wolkendek zal de zon niet al te vaak te zien zijn. Overdag temperaturen van 7 graden op maandag en 8 graden op dinsdag. De wind waait uit het noordwesten en is overwegend matig tot vrij krachtig op maandag en matig op dinsdag.

Na dinsdag komen de buien terug al valt het met de hoeveelheden wel mee, lokaal tot 2mm. Overdag temperaturen van 5 graden op woensdag, 3 graden op donderdag en vrijdag. De wind draait van noordwest naar zuidoost en voert koudere lucht met zich mee.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?