Medemblik Actueel.

Foto: Jan Laan
Foto: Jan Laan
Voetbal

Strandvogels 2 onderuit tegen ZOB

ONDERDIJK – Zaterdagmiddag 8 december stond er heuse topper op het programma voor Strandvogels 2. Het speelde in eigen huis tegen koploper ZOB 4. Die ploeg verzamelde 21 punten uit 8 duels, Strandvogels volgde met 19 punten uit evenveel wedstrijden. Winst zou Strandvogels dus koploper maken, maar dat was niet zo’n eenvoudige klus tegen een ploeg die dit seizoen nog maar één keer verloor.

In de eerste helft was ZOB de iets gevaarlijkere ploeg hoewel ook Strandvogels kansjes kreeg. Na ongeveer 25 minuten waren het echter de gasten die de score openden. Na rust wist Strandvogels gelijk te maken, maar al snel na de gelijkmaker pakte ZOB weer een voorsprong. Die voorsprong wist de koploper vast te houden ondanks dat Strandvogels nog behoorlijk aandrong. Zo ging ook de keeper van Strandvogels mee naar voren om een doelpunten te forceren, maar helaas.

Door de nederlaag haakt Strandvogels even af in de strijd om de eerste plaats, maar het seizoen is nog lang.

Reageer op dit onderwerp