32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 18:11
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik – Uitgestrekte wolkenvelden, amper zon

MEDEMBLIK – De dag start vandaag grijs vanwege de dichte bewolking die boven Nederland hangt, lokaal is er zelfs kans op nevel/mist. De middagtemperatuur loopt op naar 5 graden bij een vrij krachtige wind uit het oosten/noordoosten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik tot op het vriespunt en kan het tijdens zondsopkomst even gaan vriezen. 

Dinsdag is er wat meer ruimte voor de zon en draait de wind naar het zuiden/zuidoosten wat een eerste teken is van een weersomslag. De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 4 en de wind is matig van kracht. Dinsdagavond/nacht trekt er vanuit het zuidwesten een gebied met regen ons land binnen en gaat het ook bij ons regenen.

Woensdag gaat een echte herfstdag worden, behoorlijk wat wind, er vallen diverse buien, lokaal tot 10mm neerslag en met 8 graden in de middag is het al een stuk warmer dan de afgelopen tijd. Ook donderdag wordt een natte grijze dag en met 10 graden in de middag zitten we weer in de dubbele cijfers wat de temperatuur betreft.

Voor meer weer kijkt u op de geheel vernieuwde website van ons weerstation.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?