Menu – Gevulde biefstuk aspergerolletjes
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 250 g groene aspergetips
- 4 biefstukken
- 1 zakje Hollandaisesaus
- grof gemalen peper
- 50 g boter
- 8 satéstokjes of cocktailprikkers
Instructions
- Snijd eventueel droge uiteinden van de aspergetips. Kook ze 4 minuten in kokend water met een beetje zout.
- Snijd elke biefstuk in 2 dunne plakken. Bestrooi de plakken biefstuk met wat peper en zout. Leg de aspergetips erop, rol op en prik vast met cocktailprikkers of satéstokjes. Bestrooi ook de buitenkant van de biefstukrolletjes met wat peper en zout.
- Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg royaal grof gemalen peper toe.
- Smelt de boter in een grote koekenpan.
- Bak de biefstukrolletjes in 3-4 minuten rondom bruin. Leg ze op 4 warme borden.
- Roer de jus door de Hollandaise-pepersaus en schep de saus over de biefstukrolletjes.
- Lekker met peterselie aardappeltjes en broccoli.
Notes
[b]Tip: Bestrijk de plakjes biefstuk eventueel met wat mosterd en leg dan pas de aspergetips erop. Het is lekker om aan de saus wat fijngehakte verse of gedroogde dragon toe te voegen.[/b]
Reageer