Menu – Wrap met romige tomaat en roze garnalen
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 4 trostomaten (rijpe)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 2 lente-/bosuitjes (in dunne ringetjes)
- 2 el koriander (gehakt)
- 125 ml zure room
- 1 snufje chilipoeder
- 4 tortillawraps (middelgrote)
- 4 blaadjes ijsbergsla
- 200 g roze garnalen
Instructions
- Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren.
- Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
- Verwarm de tortilla’s in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
- Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over.
- Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord.
- Serveer direct.
Notes
[b]Tip: U kunt ook pitabroodjes of pizza beleggen met deze topping.[/b]
Reageer