V.V. Opperdoes MO15

Meiden Opperdoes MO15 nog steeds ongeslagen aan kop van de competitie

OPPERDOES – Op zaterdag 3 november stond de wedstrijd V.V. Opperdoes – VVS ’46 op het programma. Het team MO15 staat eerste in de competitie en VVS zesde.

Een verslag van Anouk Wijdenes

Om twaalf uur trapte VVS af en de wedstrijd was begonnen. VVS ging meteen in de aanval maar VVO slaagde erin om de bal bij het doel vandaan te houden. Langzaam maar zeker werd Opperdoes sterker en gingen we meer op de helft van VVS spelen, tot een goal leidde het helaas niet. Zo gingen we de rust in, 0-0.

In de rust werd een wissel van positie gedaan door trainer Paul Visser die niemand zag aan komen: Kira Brink, de centraal verdediger, werd in de spits gezet. Eenmaal bijgekomen was het tijd om weer het veld op te gaan.

VVO trapte af en de tweede helft was begonnen. In de tweede helft lukte het nog steeds niet om te scoren, al was VVO duidelijk sterker. Er werd bijna alleen maar op de helft van VVS gespeeld maar de bal kwam gewoon niet bij het doel. ‘Nog een paar minuten meiden’ schreeuwde de trainer van VVO. Het was nog steeds 0-0, het zal toch niet gebeuren dat we gelijk spelen?

Een paar minuten voor tijd kwam de verdediger Jolijn Hoosbeek op en schoot van een afstand op doel… iedereen was stil en keek naar de bal. JAAAAA!!! De bal was over de keeper gegaan en prachtig in het doel gevallen. We renden naar Jolijn toe en vierden de goal. Nog een gevaarlijk moment van VVS en er werd gefloten. Afgelopen.

We vierden in de kleedkamer de winst met het liedje van John de Bever op de achtergrond; jij krijgt die lach niet van mijn gezicht! En met die lach op onze gezichten gingen we allemaal naar huis en genoten we van het feit dat we nog steeds ongeslagen zijn deze competitie en boven aan staan.