FC Medemblik geen partij voor Con Zelo

MEDEMBLIK – Na drie gewonnen wedstrijden op rij heeft FC Medemblik 1 weer een nederlaag moeten slikken. In Medemblik werd kansloos met 0-4 verloren van Con Zelo 1 uit Waarland.FC Medemblik 1 liep eigenlijk de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Behoudens een mogelijkheid van Zico Breg in de allereerste minuut konden de Medemblikkers niets creëren.

Con Zelo gaf blijk van haar kampioensaspiraties en was met name in de tweede helft veruit de bovenliggende partij. Daarbij komt ook nog dat FC Medemblik absoluut geen vat kreeg op de snelle Con Zelo-spits Niels Leegwater.

De topscorer van de vierde klasse A scoorde alle vier Con Zelo-doelpunten. Na een 0-1 ruststand werd het dus uiteindelijk 0-4. Bij FC Medemblik ontving Wout Koomen halverwege de tweede helft een directe rode kaart wegens ruw spel.

Over twee weken gaat FC Medemblik 1 naar Texel om het op te nemen tegen De Koog 1.

Reageren via facebook