15.8 C
Medemblik
20 september 2020 13:08
Medemblik Actueel.

Strandvogels verliest oefenduel tegen DWOW Wieringerwerf

ONDERDIJK – Na wedstrijden tegen de promovendi St. George en RKAV Zwaagdijk speelde Strandvogels in het derde oefenduel tegen derdeklasser DWOW. Vorig seizoen eindigde de ploeg uit Wieringerwerf op 10e in de 4e klasse A en wist zich zodoende te handhaven na de promotie het jaar er voor. 

Voor Strandvogels dus wederom een goede graadmeter, ook voor het bekertoernooi. Want toevallig zorgde het lot er voor dat Strandvogels en DWOW in het bekertoernooi in dezelfde poule zijn ingedeeld.

Ondanks de nederlaag was het weer een hele nuttige oefenwedstrijd. Diverse spelers ontbraken maar toch haalde Strandvogels weer een heel aardig niveau. Dat betekent dat het algehele niveau van de selectie op een prima peil is. De volgende oefenwedstrijd is op woensdag 17 augustus tegen de zaterdagtak van Sporting Andijk. Voor alle duidelijkheid, deze wedstrijd wordt gespeeld in Andijk.

Strandvogels 1 – DWOW 1 (oefenwedstrijd)

Wedstrijddatum: zaterdag 13 augustus 2016
Uitslag: 3-4 (2-1)
Scoreverloop: Erwin Neuvel 1-0; 1-1; Sebastiaan Weel 2-1; 2-2; 2-3; 2-4 (penalty); Jari Roozendaal 3-4

Selectie:
Martijn Weel, Edwin Hoogland, Dawid Zerek, Erwin Neuvel, Jeroen Mol, Merlijn Weel, Mike Boon, Per Groen, Rens Grooteman, Sebastiaan Weel, Mario Smak, Tino Spigt, Jordy Weel, Jari Roosendaal, Niek Broersen

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?