opperdoes jo9-1

Tussentijdse promotie voor Opperdoes JO9-1 lijkt te vroeg te zijn gekomen

OPPERDOES – Zaterdag mochten we aantreden tegen VVW uit Wervershoof, weliswaar in Opperdoes. Helaas 2 afmeldingen door de griep (Ingmar) en een blessure (Tim), dus begonnen we het duel met 7 jongens . Selectie: Rens, David, Koen de L, Joris, Jarno, Koen W & Hessel De jongens begonnen met veel enthousiasme (waar blijft de scheidsrechter?). Uiteindelijk begonnen we stipt 09.00 uur.

Ondanks de goede zin die de jongens hadden, bleek al snel dat VVW toch een maat te groot was. Binnen 5 minuten stond het al 0-4 voor VVW. Echter… VV Opperdoes rechtte de rug, gingen er even vol voor. Dit bleek ook uit het spelbeeld, want bij vlagen tikte VV Opperdoes toch echt lekker mee. Helaas wist VVW nog 2x te scoren en was het 0-6.

Toen kwam VV Opperdoes aan zet, een mooie dribbel van Hessel met een kiezelhard schot. De keeper van VVW wist dit schot nog net tegen te houden en de bal belandde voor de voeten van Jarno. Jarno haalde uit en boem, de 1-6! Lekker goal van Jarno. Hierna hield VV Opperdoes de stand tot aan de rust nog mooi op 1-6 door sterk te spelen.

Rust, tijd voor een kleine peptalk. Wat kan er beter, wat gaat er goed etc. Meer overspelen en meer de rust bewaren. We hadden ook een keeperswissel, Joris ging in het veld en Koen de L ging op het doel.

De 2e helft begon en wat we hadden afgesproken begon ook goed. De jongens waren fel, zaten er mooi kort op en bij momenten kwamen ze er goed uit. Het oude tiki-taka voetbal begon weer langzaamaan boven te drijven, een mooie ontwikkeling. Koen de L hield VV Opperdoes, ondanks de 1-6 achterstand, met een paar goede reddingen in de wedstrijd.

VV Opperdoes had de kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar helaas, het vizier bij zowel David als Hessel stond niet op scherp. Bij VVW stond deze wel op scherp en we eindigden het duel met een 1-11 nederlaag. Helaas, maar op momenten kon VV Opperdoes zich meten met VVW. Er zat alleen niet meer in.

Reageren via facebook