Schaatsploeg Pim Schipper heeft nieuwe hoofdsponsor, seizoen gered.

MEDEMBLIK – De schaatszorgen voor Pim Schipper lijken te zijn opgelost nu de Twentse investeringsmaatschappij Reggeborgh zich voor 4 jaar heeft verbonden aan de ploeg van trainer/coach Gerard van Velde.

Sinds het afhaken van Plantina zat de ploeg waar ook Pim Schipper voor uit kwam zonder sponsor en vonden zij onderdak bij de KNSB/NOC*NSF die tijdelijk de financiële lasten op zich namen.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Dossier: Pim Schipper” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”title”]

Nu de toekomst voor de ploeg zeker is gesteld kunnen de schaatsers zich volop richten op het nieuwe seizoen. Behalve Pim Schipper schaatsen ook de gebroeders Michel en Ronald Mulder, Kai Verbij, Wesly Dijs, Dai Dai Ntab en Gerben Jorrritsma bij de nieuwe ploeg.

De ploeg zal ook de naam van de hoofdsponsor gaan dragen. Het bedrijf zelf laat weten de komende jaren de ploeg van Gerard van Velde alle mogelijkheid te gaan bieden om tot een succes te worden. De Reggeborgh Groep is het investeringsbedrijf van de schatrijke familie Wessels bekend van o.a. het Bouwbedrijf Wessels.

Reageren via facebook