Medemblik Actueel.

toverschelp allen leuk iets kleiner (Foto aangeleverd)
toverschelp allen leuk iets kleiner (Foto aangeleverd)
Theater

Kindertheater Gniffel terug in WestFriesland !

Na de succesvolle theatertour van 2017 speelt Theater Gniffel in de herfstvakantie wederom een aantal leuke, interactieve theatervoorstellingen op verschillende plaatsen in West-Friesland.
Woensdag 24 oktober spelen ze om 10:30 uur in het dorpshuis van Abbekerk en om 14:00 uur in Cultureel Centrum Bessie in Nibbixwoud.  Hier kunnen jullie komen genieten van  : “Gniffel en de betoverde ring”. In dit verhaal mogen gaan Gniffel en haar vriendje Gnaf gaan op verjaardag bij nichtje prinses Emilia. De

prachtige ring die ze haar geven maakt de heks Takketoria enorm jaloers. Zij betovert de ring en dan gebeuren er allemaal erge dingen. Gniffel en Gnaf gaan het samen met de kinderen proberen op te lossen, maar of dat lukt?

Op Donderdag 25 oktober spelen ze “Gniffel en de Toverschelp”:

Als Gniffel en Gnaf in een schelp een stem horen, zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn.

Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat Gnaf voor altijd doet wat zij zegt….

Als blijkt dat Greetje de terugtoverspreuken nog niet kent, hebben ze meer hulp nodig uit de toverwereld…maar van wie…?? 

Dit verhaal kunnen jullie in de ochtend bekijken om 10:30 uur in Grootebroek in De Stek. S ’middags spelen ze de voorstelling om 14:30 uur in De Goorn. Dit zal zijn in de Koggenhal.

Wilt u een leuk uitje met uw  (klein)kinderen in de herfstvakantie, of zocht u toevallig nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje?  Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers. Gelieve te reserveren, aangezien er een max. aantal bezoekers wordt binnengelaten. 

Meer informatie is te vinden op:  www.theatergniffel.nl , Reserveren graag via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135.  De entree is € 7,-  p.p.

speellijst openbare voorstellingen:

  • wo 24 okt 10:30 uur: Abbekerk Dorpshuis – Gniffel en de betoverde ring
  • wo  24 okt 14.00 uur Nibbixwoud Cult. Centrum Bessie – Gniffel en de betoverde ring
  • do  25 okt 10:30 uur Grootebroek Het Centrum – Gniffel en de toverschelp
  • do  25 okt  14.30 uur De Goorn Koggenhal – Gniffel en de toverschelp

Reageren via facebook