Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten ‘De Samenhang’ zoekt donateurs/sponsors

WOGNUM – De Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten ‘De Samenhang’ is een paardrijdvereniging voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Dit paardrijden gebeurt iedere woensdagavond op Manege ‘De Eenhoorn’ in Blokker, onder leiding van een gediplomeerde instructrice en een groot aantal vrijwillige begeleiders.

De contributie voor het paardrijden wordt door de ruiters zelf betaald, echter de kosten voor het onderhoud van het materiaal, Ruiterkamp, Special Olympics en andere zaken moet VPG De Samenhang echter uit eigen kas betalen VPG ‘De Samenhang’ is op zoek naar mensen/bedrijven die VPG ‘De Samenhang’ willen helpen om onze ruiters en begeleiders weer in een nieuwe outfit te steken.

Wilt u meer weten over VPG ‘De Samenhang’ kijk dan op: www.vpgdesamenhang.nl

Reageren via facebook