13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 10:11
Medemblik Actueel.

Fred Delfgaauw (Links) en Yora Rienstra (rechts) in Theaterkerk Wadway
Fred Delfgaauw (Links) en Yora Rienstra (rechts) in Theaterkerk Wadway

Fred Delfgaauw en Yora Rienstra in Theaterkerk Wadway

WADWAY – Op vrijdag 5 oktober speelt Fred Delfgaauw zijn nieuwe voorstelling Paradijsvogels in theaterkerk Wadway. Zeer bijzonder poppentheater voor volwassenen. Op zaterdag 6 oktober wordt de vloer vrijgemaakt voor cabaretière Yora Rienstra met haar try-out van haar programma Eerlijk Gezegd. Kaarten en alle info zie ook www.theaterkerkwadway.nl

Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En misschien hebben ze wel gelijk, want wie is er nu gek? In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Fred u op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Deze meesterverteller weet als geen ander zijn publiek te vangen met minimale middelen. Zie ook www.delfgaauw.nl

Cabaretière Yora Rienstra is 37. De meeste mensen ‘nemen’ op die leeftijd een burn-out. Maar Yora gaat het anders doen; zij neemt een sabbatical, met als doel elke dag iets doen waar ze bang voor is.

Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf… zie ook www.yorarienstra.com

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?