Diverse sportieve activiteiten voor de jeugd in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – Van dinsdag 4 t/m zaterdag 8 augustus organiseert het Jongerenwerk in de gemeente Medemblik de 2e sportweek voor jeugd t/m 18 jaar! Er zijn maar liefst 9 verschillende sportactiviteiten waar je uit kan kiezen. Geef je dus snel op, want vol = vol!

  • Dinsdag 4 augustus: Kids Zumba voor kinderen van 4 t/m 8 jaar bij de ijsbaan in Nibbixwoud (ochtend) en Tiener Zumba vanaf 9 jaar bij de ijsbaan in Nibbixwoud (ochtend), Suppen vanaf 10 jaar bij het Egboetswater Hauwert(middag)
  • Woensdag 5 augustus: Zwem en speel plezier voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 6 jaar bij zwembad de Spetter in Abbekerk (ochtend) Bossaball (nog onder voorbehoud) vanaf 10 jaar bij de Spartanen in Wognum (middag)
  • Donderdag 6 augustus: Archery Tag vanaf 12 jaar bij de Spartanen in Wognum (ochtend) Lasertag vanaf 8 jaar bij de Spartanen in Wognum (middag)
  • Vrijdag 7 augustus: Bosspel met een twist! Vanaf 6 jaar naast zwembad de Spetter in Abbekerk (ochtend) Highlandgames vanaf 6 jaar naast zwembad de Spetter in Abbekerk (middag)
  • Zaterdag 8 augustus: Funbal meets supersoakers vanaf 6 jaar (ochtend en middag afhankelijk van de leeftijd) bij VV Hauwert ’65

Voor meer informatie en vragen over de activiteiten of om je direct op te geven (uiterlijk vrijdag 31 juli 12.00 uur) stuur je een mailtje naar  activiteiten@medemblik.nl  met daarin: naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en de keuze voor welke activiteit(en). Je wordt in eerste instantie ingedeeld bij maximaal 2 activiteiten. Dit om iedereen de kans te geven om deel te nemen! Mocht er daarna nog ruimte zijn bij activiteiten, dan wordt je ingedeeld bij eventuele extra activiteiten.

Dus geef je voorkeur aan en dan probeert de organisatie daar rekening mee te houden. Maar vol = vol. Een uitgebreide beschrijving van de activiteiten kun je ook vinden op de Facebook pagina van Jongerencentrum De Bunker in Abbekerk!

Reageren via facebook